Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Ediţie aniversară

Ediţie aniversară
(1 vot)
Miercuri, 23 Octombrie 2013
Două premiere, o călătorie muzicală pe întreg mapamondul, artişti şi invitaţi speciali. Acestea sunt câteva dintre surprizele pregătite pentru ediţia aniversară a Festivalului Internaţional de Operă, Operetă şi Balet. Pentru prima dată din 1918 se vor interpreta în România toate cele trei opere compuse de Puccini: Il Tabaro, Sora Angelica şi Gianni Schicchi cu o distribuţie impresionantă de 35 de artişti.

Articole mai noi:

Hits: 749
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 16 aprilie

(Punctul pe I)
Emisiune 16 aprilie
Jurnal 15 aprilie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 aprilie
Emisiune 15 aprilie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 15 aprilie
Jurnal 14 aprilie

(Ştirile Nova)
Jurnal 14 aprilie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu
banner_fineco4.png