Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Cioaca in fata instantei

Cioaca in fata instantei
(1 vot)
Luni, 15 Iunie 2009
Cristian Cioaca doreste deschiderea unui proces la Strasbourg si a cerut instantei, ridicarea masurii de control judiciar. Zambitor si increzator in fortele sale, Cioaca nu a declarat nici de aceasta data nimic. Mai mult la termenul de astazi, si-a uitat actele la Pitesti uimind completul de judecata cu nonsalanta sa. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, circul a continuat astfel ca cele 2 miliarde cerute de familia Ghinescu pentru daunele aduse imaginii sotiei sale Elodia I s-au parut politistului o suma infima!

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1009
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 21 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 februarie
Emisiune 21 februarie, partea a II-a

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 februarie, partea a II-a
Emisiune 21 februarie, partea 1

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 februarie, partea 1
Emisiune 20 februarie

(Faţă în faţă)
Emisiune 20 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting