Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Criminalul in fata justitiei

Criminalul in fata justitiei
(0 voturi)
Miercuri, 18 Februarie 2009
George Ionut Nicolae, taximetristul brasovean ce a ucis cu o cruzime inimaginabila 2 tinere din Brasov in anul 2007 a fost adus astazi in fata judecatorilor. Procesul a inceput cu o amanare, lucru care a nemultumit familia Vasilicai Mihai, prima victima a acestuia. Cu lacrimi in ochi, mama si sora nu si-au putut ascunde durerea, iar aparitia criminalului le-a rascolit furia.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1153
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 31 ianuarie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 31 ianuarie
Jurnal 30 ianuarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 30 ianuarie
Emisiune 30 ianuarie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 30 ianuarie
Emisiune 28 ianuarie

(BV-01-ADE)
Emisiune 28 ianuarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel