Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Debut expoziţional

Debut expoziţional
(2 voturi)
Marţi, 22 Martie 2016
Galeria KronArt găzduieşte în perioada următoare expoziţia de debut a tinerei artiste Oana Piscureanu din Târgul Jiu. Absolventă a Şcolii Populare de Artă din oraşul natal, artista a reuşit să impresioneze cu talentul său, atât publicul cât şi criticii de specialitate, motiv pentru care a fost invitată să expună alături de alţi pictori atât în ţară cât şi în străinătate. Prin acest vernisaj Oana Piscureanu marchează atât debutul expoziţional cât şi prima întâlnire cu viaţa culturală braşoveană.

Articole mai noi:

Hits: 789
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 20 septembrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 20 septembrie
Emisiune 17 septembrie

(Subiecte grele)
Emisiune 17 septembrie
Jurnal 17 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 17 septembrie
Emisiune 17 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 17 septembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu