Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Ginseng pentru scolari

Ginseng pentru scolari
(2 voturi)
Miercuri, 17 Septembrie 2014
A nu se tine la indemana copiilor! Este mesajul clar, inscris pe orice flacon de medicamente, indifferent de destinatia pe care o au. Se pare ca din inconstienta, acest indemn a fost trecut cu vederea tocmai de catre reprezentantii Primariei care in prima zi de scoala, fara a se consulta nici cu inspectoratul scolar, nici cu autoritatile sanitare, au facut cadou micutilor din clasa 0, pachete care contineau suplimente alimentare. Mai mult, pe acestea era inscris foarte clar ca sunt destinate exclusiv adultilor.

Articole mai noi:

Hits: 922
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 15 iulie

(Zona Neutră)
Emisiune 15 iulie
Jurnal 15 iulie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 iulie
Emisiune 13 iulie

(BV-01-ADE)
Emisiune 13 iulie
Emisiune 13 iulie

(BV-01-ADE)
Emisiune 13 iulie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel