Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Pateu cu metal

Pateu cu metal
(1 vot)
Joi, 18 Septembrie 2014
Fără conservanţi, coloranţi, arome artificiale dar cu bucăţi de metal. Un braşovean de 61 de ani a cumpărat un pate dar a avut o surpriză atunci când a început să îl mănînce, a găsit corpuri străine în el. După ce toată seara s-a simţit rău, a doua zi a depus plîngere la Protecţia Consumatorului. Dacă hipermarket-ul care l-a comercializat a primit o amendă de 5000 de lei, firma din Sibiu riscă o sancţiune de 50.000 de lei.

Articole mai noi:

Hits: 1089
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 22 iunie

(Faţă în faţă)
Emisiune 22 iunie
Jurnal 22 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 iunie
Emisiune 22 iunie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 22 iunie
Emisiune 21 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 iunie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu
banner_fineco4.png