Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Pateu cu metal

Pateu cu metal
(1 vot)
Joi, 18 Septembrie 2014
Fără conservanţi, coloranţi, arome artificiale dar cu bucăţi de metal. Un braşovean de 61 de ani a cumpărat un pate dar a avut o surpriză atunci când a început să îl mănînce, a găsit corpuri străine în el. După ce toată seara s-a simţit rău, a doua zi a depus plîngere la Protecţia Consumatorului. Dacă hipermarket-ul care l-a comercializat a primit o amendă de 5000 de lei, firma din Sibiu riscă o sancţiune de 50.000 de lei.

Articole mai noi:

Hits: 1300
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 24 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 24 martie
Emisiune 24 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 24 martie
Emisiune 23 martie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 23 martie
Emisiune 23 martie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 23 martie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel