Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Intoarcere in timp

Intoarcere in timp
(1 vot)
Miercuri, 30 Septembrie 2009
25 de micuti cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani sunt nevoiti sa invete zi de zi in frig, intr-o sala cu pereti scorojiti, cu instalatii de iluminat gata sa cada oricand peste ei si se spala la lighean cu apa adusa din vecini. Cladirea ce adaposteste acum gradinita din Moieciu nu a mai fost reabilitata de 30 de ani. In schimb, in noul sediu al primariei din localitate s-a investit circa 1 miliard de lei, iar conditiile de aici sunt demne de un hotel de lux.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 863
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 6 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 6 februarie
Emisiune 6 februarie

(La Ţintă)
Emisiune 6 februarie
Jurnal 3 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 3 februarie
Emisiune 3 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 3 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel