Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Investiţii greceşti

Investiţii greceşti
(0 voturi)
Luni, 07 Noiembrie 2011
55 de milioane de euro şi 120 noi locuri de muncă. Este investiţia pe care societatea Olympus a făcut-o în Braşov prin deschiderea unei fabrici de lactate. Aceasta asigură o capacitate de recepţie a laptelui de 40000 litri pe oră prin cele trei linii de producţie şi este concepută să răspundă atât cererii de pe piaţa internă cât şi celei internaţionale cum ar fi Europa şi Statele Unite. Materia primă folosită este sută la sută autohtonă, reprezentanţii societăţii având o relaţie foarte bună cu 800 de fermieri încă din 1999 când Grupul Olympus a început investiţiile în România.

Articole mai noi:

 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 30 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 30 martie
Emisiune 30 martie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 30 martie
Emisiune 30 martie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 30 martie
Emisiune 30 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 30 martie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel