Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Noi sensuri

Noi sensuri
(0 voturi)
Marţi, 08 Noiembrie 2011
Pe strada Traian şi cele adiacente acesteia se lucrează de cateva luni la infrastructura subterană, la carosabil, trotuare şi accese. Dacă lucrările de înlocuire a reţelelor, cu excepţia celor de apă se vor încheia până la sfârşitul lunii, asfaltarea carosabilului se va face abia anul viitor. La final, va fi resistematizată şi circulaţia pe străzile de legătură între strada Traian şi Calea Bucureşti, în sensul că majoritatea celor pe care acum se circulă pe ambele sensuri vor fi tranformate în străzi cu sens unic.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 912
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 27 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 octombrie
Emisiune 27 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 27 octombrie
Emisiune 26 octombrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 26 octombrie
Jurnal 26 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 26 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu