Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Învinge cancerul

Învinge cancerul
(1 vot)
Luni, 02 Aprilie 2012
Peste 40 de citostatice nu exista pe piata romaneasca. Aceasta situatie ii aduce la limita disperarii pe pacienti, speriati de lipsa tratamentului si ii pune in situatii imposibile pe medici care nu au cum sa respecte schemele de tratament. Bolnavii spun ca este inuman iar guvernantii incalca grav inclusiv constitutia. Cumpararea medicamentelor necesare din strainatate este imposibila in conditiile in care costurile pentru un pacient pot ajunge pana la 200 milioane lei vechi pe luna.

Articole mai noi:

Hits: 1021
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 30 noiembrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 30 noiembrie
Emisiune 30 noiembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 30 noiembrie
Emisiune 29 noiembrie

(Punctul pe I)
Emisiune 29 noiembrie
Emisiune 28 noiembrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 28 noiembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting