Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Pe urmele artei

Pe urmele artei
(0 voturi)
Marţi, 03 Aprilie 2012
Are 18 ani şi în timp ce alţi elevi se distrează, ea învaţă să cânte la chitară şi să devină o buna actriţă. Munca a început să îi fie rasplatită şi a câştigat deja locul I la concursul Infofestival. Îşi doreşte să îşi arate valoarea şi în domeniul muzicii şi să devină o cântareaţă de succes. Mai multe detalii în rubrica Valori necunoscute realizată de Laurenţiu Tănăsescu şi Bogdan Vărzaru.

Articole mai noi:

Hits: 1064
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 21 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 februarie
Emisiune 21 februarie, partea a II-a

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 februarie, partea a II-a
Emisiune 21 februarie, partea 1

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 februarie, partea 1
Emisiune 20 februarie

(Faţă în faţă)
Emisiune 20 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting