Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Naşterea Maicii Domnului

Naşterea Maicii Domnului
(1 vot)
Joi, 08 Septembrie 2011
Prima mare sărbătoare religioasă din anul bisericesc, ce a început la 1 septembrie, este Naşterea Maicii Domnului, numită în popor şi Sfânta Maria Mică. Naşterea este o sărbătoare comună atât pentru Biserica Ortodoxa, cât şi pentru cele Catolice şi Greco-Catolice. Despre părinţii săi, Ioachim şi Ana, aflăm din „Vieţile sfinţilor“ că erau originari din Nazaretul Galileii. De Sfânta Maria Mică cei care au postit au dezlegare la peşte, apoi continuă postul până la sărbătoarea Înălţării Sfintei Cruci.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 829
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 27 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 octombrie
Emisiune 27 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 27 octombrie
Emisiune 26 octombrie

(Faţă în faţă)
Emisiune 26 octombrie
Jurnal 26 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 26 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu