Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Vertrauen- încredere

Vertrauen- încredere
(0 voturi)
Joi, 08 Septembrie 2011
Încredere… sub această denumire s-a vernisat la bastionul Postăvarilor o expoziţie de forografie a doi tineri din oraşul Nurenberg. Evenimentul vine să susţină parteneriatul pe care Braşovul îl are cu oraşul german de mai mulţi ani. Exponatele sunt atipice prezentând portretele unor personalităţi germane tocmai pentru a veni în sprijinul ideii de Încredere între cele două localităţi.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1045
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 20 septembrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 20 septembrie
Emisiune 17 septembrie

(Subiecte grele)
Emisiune 17 septembrie
Jurnal 17 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 17 septembrie
Emisiune 17 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 17 septembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu