Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Pregatiri pentru iarna

Pregatiri pentru iarna
(0 voturi)
Miercuri, 03 Noiembrie 2010
Indiferent că aveţi sau nu banii necesari pregatirii masinii pentru iarna, depozitele magazinelor sunt pline de flacoane de antigel, lanţuri antiderapante, concentrate pentru curăţarea geamurilor, spray-uri pentru dezgheţat şi anvelope de iarnă. Acestea sunt elementele esenţiale care stau la baza bunei funcţionări a maşinii în sezonul rece şi care îl obligă pe şofer să scoată din buzunar cel puţin câteva sute de lei bune, în unele cazuri chiar 2.000 de lei.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 827
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 2 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 2 februarie
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI

(Ştirile Nova)
Stire Arena Bucătarilor - Din Pasiune pentru OAMENI
Jurnal 1 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 1 februarie
Emisiune 1 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 1 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel