Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Promotia Constantin Bracoveanu

Promotia Constantin Bracoveanu
(1 vot)
Joi, 31 Iulie 2014
Ceremonie de absolvire a promoţiei 2014 “Constantin Brâncoveanu - 300” a Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă! 83 de studenţi, dintre care 16 fete, au fost înaintaţi la gradul de sublocotenent. Absolvenţii, pregătiţi pentru a ocupa funcţii în Ministerul Apărării Naţionale şi Ministerul Afacerilor Interne, au urmat programe de studii în management în aviaţie, managementul traficului aerian şi managementul organizaţiei, în specialităţile aviaţie, artilerie şi rachete antiaeriene şi radiolocaţie.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 884
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 22 iunie

(Faţă în faţă)
Emisiune 22 iunie
Jurnal 22 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 iunie
Emisiune 22 iunie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 22 iunie
Emisiune 21 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 iunie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu
banner_fineco4.png