Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Şcoala ne împrieteneşte

Şcoala ne împrieteneşte
(5 voturi)
Marţi, 24 Februarie 2015
Caravana Civis s-a oprit în localitatea Vulcan. Scopul proiectului este acela de a reintegra în sistemul de învăţământ copiii care au abandonat şcoala, astfel încât o parte cât mai mare dintre ei să finalizeze măcar ciclul primar. La eveniment au participat autorităţi locale, cadre didactice, membri ai comtitetului de părinţi, iar elevii au pregătit mai multe momente artistice cu ocazia Zilei Martisorului.

Articole mai noi:

Hits: 1502
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 16 aprilie

(Punctul pe I)
Emisiune 16 aprilie
Jurnal 15 aprilie

(Ştirile Nova)
Jurnal 15 aprilie
Emisiune 15 aprilie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 15 aprilie
Jurnal 14 aprilie

(Ştirile Nova)
Jurnal 14 aprilie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu
banner_fineco4.png