Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Un mesaj pentru militari

Un mesaj pentru militari
(3 voturi)
Vineri, 25 Noiembrie 2011
Asistăm în fiecare zi la acţiuni inumane ale guvernanţilor, îndreptate asupra populaţiei. Încercările de dezbinare, mesajele de dispreţ şi măsurile dure luate de către cei care ne conduc au uimit de-a lungul anilor. Cu toate acestea când au nevoie de voturi aceştia se întorc la popor, cer sprijin şi colaborare. Cel mai evident exemplu este cel al militarilor care nu au fost ocoliţi de jigniri iar la momentul respectiv o lume întreagă a asistat la adevărate drame.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1030
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 21 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 februarie
Emisiune 21 februarie, partea a II-a

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 februarie, partea a II-a
Emisiune 21 februarie, partea 1

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 februarie, partea 1
Emisiune 20 februarie

(Faţă în faţă)
Emisiune 20 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting