Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Unde este canalizarea ?

Unde este canalizarea ?
(0 voturi)
Luni, 18 Iulie 2011
Brasovul a fost afectat de ploaia torentiala de sambata seara, mai multe curti si subsoluri fiind inundate. Oamenii au apelat la maturi, galeti si nisip pentru a evacua apa, in timp ce altii au adunat crengile rupte de vant. Problemele cele mai mari s-au creat din cauza canalizarii, care nu a facut fata precipitatiilor puternice, desi Compania APA a luat in ultima perioada mai multe credite pentru dezvoltare. In acelasi timp pretul serviciilor a crescut, brasovenii plătind 3,47 lei pe metrul cub de apă potabilă şi 2,39 lei, pentru servicii de canalizare, incepand cu aceasta luna.

Articole mai noi:

Hits: 957
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 24 martie

(Ştirile Nova)
Jurnal 24 martie
Emisiune 24 martie

(Punctul pe I)
Emisiune 24 martie
Emisiune 23 martie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 23 martie
Emisiune 23 martie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 23 martie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel