Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

A dispărut asfaltul ?

A dispărut asfaltul ?
(0 voturi)
Marţi, 19 Iulie 2011
Asfaltul aproape a dispărut de pe drumul care leagă comuna Tărlungeni de Prejmer. Nici nu este de mirare la felul în care autoritatea judeţeană s-a grabit sa îl realizeze înainte de campania electorală din anul 2008. Asfaltul a fost turnat într-un strat foarte subţire fără a fi realizată şi infrastructura necesară. Nimeni nu a mai avut timp să îl repare, dar cei responsabili nu au uitat să monteze nişte indicatoare de avertizare.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1120
 
< Precedent   Următor >
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 27 noiembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 27 noiembrie
Emisiune 27 noiembrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 27 noiembrie
Jurnal 24 noiembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 24 noiembrie
Emisiune 24 noiembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 24 noiembrie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting