Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Prin CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC ***

Advent Calendar Festival la AFI Brașov

Advent Calendar Festival la AFI Brașov
(0 voturi)
Marţi, 05 Decembrie 2023
nova_afi.jpg Advent Calendar Festival la AFI Brașov

Sărbătorile de iarnă înseamnă și amintiri frumoase oferite celor dragi, așa că te susținem să fii Cel mai FAIN Moș Crăciun anul acesta. Fiecare zi din perioada 1 - 24 decembrie devine un eveniment la AFI Brașov. Fiecare număr din Advent Calendar Festival devine un nou motiv de bucurie și un nou motiv de a veni la mall alături de familie și prieteni. Ne pregătește pentru cea mai frumoasă lună din an.


Într-un decor desprins din poveștile cu Moș Crăciun, cu mii de luminițe, cadouri, urși polari, reni, sania și tronul Moșului, trupa Jingle Band, dar și peisaje desprinse din magia zonelor feerice de la Polul Nord, ești invitat să te bucuri de experiențe faine în perioada sărbătorilor de iarnă.


Pe 1 decembrie am sărbătorit Ziua României alături de Fresh Artists și pe ritmurile fanfarei Țara Bârsei. Am aprins împreună luminițele din minunatul brad de 15 metri cu tunel poziționat în decorul ce transformă esplanada de la etajul 1 din centrul comercial într-un loc magic. Au fost prezenți și BAFI și prințesa Karla.


În cele 24 de sertare din Advent Calendar Festival ți-am pregătit surprize faine cum ar fi ateliere, concerte de colinde, de dans, cadouri, spectacole pentru cei mici și cei mari și chiar sesiuni de poze și povești live cu Moș Crăciun, Spiridușii lui năzdrăvani și Zâna Crăciunului. Vei putea participa la ateliere de caligrafie alături de Anca Timiș, de pictat globuri și icoane alături de meșteri populari brașoveni, de împachetat cadouri și ateliere pentru copii alături de Prințesa Karla și mascotele Dino, Ciurli Burli și Speedo. Vei intra în spiritul sărbătorilor cu concerte de pian susținute de brașoveni talentați precum Vladimir Gabor și Angelina Rudneva, spectacole de teatru* Povestea lui Moș Nicolae și Moș Crăciun*  puse în scenă de Eugen Frâncu, Concertul Mathias Ross și Fanfara Blanskapelle, sesiunile de poze și cadouri faine pentru cei mici oferite la Roata Darurilor de prietenul BAFI care devine unul dintre spiridușii de nădejde ai Moșului și anul acesta, concertul extraordinar susținut de Filarmonica Brașov în 17 decembrie alături de soprana Paula Duca și tenorul Liviu Iftene, spectacolele de dans și canto pentru copii și multe alte surprize pe care te invităm să le descoperi în programul Advent Calendar Festival afișat la Info Desk și pe canalele de social media AFI Brasov.


De la detaliile decorului magic de sărbători la evenimentele, concertele, atelierele din cadrul Festivalului Advent Calendar la muzica din playlist-ul mall-ului, la transformarea esplanadei de la etajul 1 într-o filă de poveste despre Crăciun de citit #împreună cu cei dragi la magia luminițelor, la poveștile alături de spiridușii năzdrăvani și Moș Crăciun, la Târgul Meșterilor Populari de pe Podul Artiștilor cu cadouri și decorațiuni handmade și tradiționale, toate împreună sunt menite să ofere un context în care vizitatorii mall-ului să se poată bucura alături de cei dragi de magia sărbătorilor de iarnă. Pentru că de Crăciun, amintirile #împreună sunt cel mai fain cadou, nu-i așa?


Moș Crăciun a trimis direct de la Polul Nord chiar și un tron și o cutie poștală, instalate lângă bradul din esplanada de la etajul 1 din mall. Își dorește ca întâlnirea lui cu copiii să fie cât mai autentică. A programat și sesiuni live, pentru că DA, Moș Crăciun vine la AFI Brasov în zilele de 20, 21, 22 și 23 decembrie între orele 18.00 și 20.00 în cursul săptămânii și în zilele de vineri, sâmbătă și duminică de la ora 12.00 la 14.00. Și anul acesta nu vine singur, ci alături de spiridușii lui năzdrăvani și de frumoasa Zână a Crăciunului pentru a asculta live poeziile și cântecelele celor mici și pentru a le primi scrisorile personal.


De Crăciun, cadourile se împachetează frumos, așa că spiridușii Moșului vor veni la mall în perioada 11 - 24 decembrie să dea o mână de ajutor. În esplanadă, la etajul 1, într-o zonă special amenajată,  spiridușii vor împacheta GRATUIT cadourile cumpărate pentru cei dragi, în baza bonului de cumpărături din magazinele din AFI Brasov. Programul acestei zone va fi de luni până joi de la 16.00 la 20.00 și vineri, sâmbătă, duminică de la 13.00 la 20.00. Dăruiește bucurie și vei primi bucurie la rândul tău!


Anul acesta, turiștii și brașovenii se pot bucura de experiențe faine marca AFI Brașov și în Piața Enescu din centrul vechi al orașului. Am pregătit o zonă minunată cu un brad în culorile noastre preferate, un leagăn pentru amintiri relaxate și o bicicletă la care pedalezi și faci magia de sărbători să se întâmple. Aprinzi luminițele de Crăciun. Pentru că da, te susținem să fii prieten cu mediul și de sărbători. Și asta nu e tot. Premiem cele mai faine poze în zona AFI Brașov din Piața Enescu cu un voucher de cumpărături de 1000 de lei din AFI Brașov în perioada 10 - 20 decembrie. Vezi detalii pe pagina noastră de Facebook AFI Brașov!


Crăciunul înseamnă a dărui. Ho! Ho! Ho! Așa că, pe 24 decembrie spiridușii Moșului vor alege și câștigătorii marilor premii oferite în cadrul Advent Calendar Festival. Astfel, la concursul organizat pe pagina oficială de instagram AFI Brașov, facem cadou 3 tablete împreună cu partenerii de la Istyle și pe pagina oficială de Facebook un cadou cu multe minunății oferite de meșterii populari prezenți la Târgul din mall, în valoare de 1000 lei. Vezi detalii pe facebook și instagram AFI Brașov și participă și tu la concursuri! TU ești cel mai FAIN Moș Crăciun. Ne vedem la AFI!


P.S. Programul centrului comercial AFI Brasov în perioada sărbătorilor de iarnă este:
24 decembrie: ora 10.00 - 19.00

25 decembrie:  ÎNCHIS

31 decembrie  ora 10.00 - 19.00

01 ianuarie 2024 - de la ora 14.00 - 22.00


Articole similare:
Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 319
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Materiale video recente

Emisiune 21 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 iunie
Jurnal 21 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 iunie
Emisiune 20 iunie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 20 iunie
Jurnal 20 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 20 iunie

Hart Hotel