Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Prin CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC ***

„Sacul lui Moș Crăciun” pregătit pentru centre de plasament

„Sacul lui Moș Crăciun” pregătit pentru centre de plasament
(0 voturi)
Joi, 14 Decembrie 2023

Sacul lui Mosc Craciun

Asociația Comunitară Transilvania Expres, alături de sponsori și voluntari, a reușit și în acest an să umple „Sacul lui Moș Crăciun”, pentru ca bucuria sărbătorilor de iarnă să își facă loc și în sufletele copiilor din centre de plasament.

 

Plin cu daruri felurite, „Sacul lui Moș Crăciun” va porni astăzi spre șapte centre de plasament din Codlea, Hărman, Râșnov, Zărnești și Brașov și spre Mănăstirea Mărcuș. Beneficiarii vor primi articole de îmbrăcăminte (pantaloni, hanorace și bluze, lenjerie intimă), pături și lenjerii de pat, produse de igienă și îngrijire personală, multe dulciuri și snackuri, sucuri, produse lactate, diverse alimente, ceaiuri, vitamine și nu în ultimul rând, jocuri și jucării, multe cărți, rechizite și instalații de iluminat pentru brad.

Asociația Comunitară Transilvania Expres este unul dintre ajutoarele de nădejde ale lui Moș Crăciun, din dorința de a asigura sărbători îmbelșugate și în centrele de plasament din județul Brașov. Zâmbetele primite la schimb îi determină pe organizatori să ducă tradiția mai departe iarnă de iarnă, indiferent de provocări, astfel că „Sacul lui Moș Crăciun” a ajuns la a X-a ediție.

 

„Este un nou an în care am umplut «Sacul lui Moş Crăciun» cu bunătăţi, surprize și foarte multă veselie, pentru copiii din centrele de plasament braşovene. 2023 este al-X-lea an de când Asociaţia Comunitară Transilvania Expres, împreună cu sponsorii, oferă copiilor mai puţin norocoşi atmosfera unui Crăciun în familie, transformând centrele de plasament în case primitoare, cu surprize, colinde şi o echipă întreagă de oameni zâmbitori. Mulțumim, pe această cale, sponsorilor care ni s-au alăturat cauzei nobile. De asemenea, mulțumim sprijinului acordat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov și voluntarilor”, au transmis reprezentanții Asociației Comunitare Transilvania Expres.

 

O parte din echipa de „spiriduși” care a contribuit la umplerea Sacului lui Moș Crăciun: VIVAMUS RESIDENCE, BLUEL.

sac_1.jpg


Articole similare:
Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 278
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com

Materiale video recente

Emisiune 21 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 iunie
Jurnal 21 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 iunie
Emisiune 20 iunie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 20 iunie
Jurnal 20 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 20 iunie

Hart Hotel