Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Prin CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC ***

Sacul lui Moș Crăciun” a ajuns doldora de daruri la copiii din centre de plasament

Sacul lui Moș Crăciun” a ajuns doldora de daruri la copiii din centre de plasament
(0 voturi)
Vineri, 15 Decembrie 2023
Sacul lui Moș Crăciun” a ajuns doldora de daruri la copiii din centre de plasament

Sacul lui Moș Crăciun a ajuns și în acest an, doldora de daruri, la copiii din centre de plasament, prin campania desfășurată de Asociația Comunitară Transilvania Expres. Prietenii lui Moș Crăciun au ajuns la șapte centre de plasament din Codlea, Hărman, Râșnov, Zărnești și Brașov și la Mănăstirea Mărcuș, unde au fost primiți cu bucurie și emoții.
Asociația Comunitară Transilvania Expres s-a asigurat că atmosfera sărbătorilor de iarnă pătrunde și în aceste centre, iar beneficiarii au primit numeroase cadouri: articole de îmbrăcăminte (pantaloni, hanorace și bluze, lenjerie intimă), pături și lenjerii de pat, produse de igienă și îngrijire personală, multe dulciuri și snackuri, sucuri, produse lactate, diverse alimente, ceaiuri, vitamine și nu în ultimul rând, jocuri și jucării, rechizite și instalații de iluminat pentru brad.
„Sacul lui Moș Crăciun” este acțiunea prin care Asociația Comunitară Transilvania Expres se asigură, de zece ani, că sărbătorile de iarnă sunt îmbelșugate și pentru copiii aflați în centre de plasament. Zâmbetele primite la schimb îi determină pe organizatori să ducă tradiția mai departe iarnă de iarnă, indiferent de provocări.
„Este un nou an în care am umplut «Sacul lui Moş Crăciun» cu bunătăţi, surprize și foarte multă veselie, pentru copiii din centrele de plasament braşovene. 2023 este al-X-lea an de când Asociaţia Comunitară Transilvania Expres, împreună cu sponsorii, oferă copiilor mai puţin norocoşi atmosfera unui Crăciun în familie, transformând centrele de plasament în case primitoare, cu surprize, colinde şi o echipă întreagă de oameni zâmbitori. Mulțumim, pe această cale, sponsorilor care ni s-au alăturat cauzei nobile. De asemenea, mulțumim sprijinului acordat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov și voluntarilor”, au transmis reprezentanții Asociației Comunitare Transilvania Expres.
Iată o parte din echipa de „spiriduși” care a contribuit la umplerea Sacului lui Moș Crăciun: VIVAMUS RESIDENCE, BLUEL.

Articole similare:
Articole mai noi:
Articole mai vechi:

Hits: 322
 
< Precedent   Următor >
http://www.hotelmiraj.com

Materiale video recente

Emisiune 13 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 13 iunie
Jurnal 13 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 13 iunie
Emisiune 13 iunie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 13 iunie
Jurnal 12 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 12 iunie

Hart Hotel