Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

De Craciun, ca in povesti

De Craciun, ca in povesti
(15 voturi)
Marţi, 23 Decembrie 2014
Cel mai frumos bloc din tara, realizat de cei mai buni gospodari. O familie din cartierul Tractorul si-a obisnuit vecinii de 10 ani incoace sa impodobeasca scara blocului in perioada sarbatorilor. De cand s-a mutat aici, acestia incearca in fiecare an sa gaseasca aranjamente tot mai frumoase care sa ii uimeasca pe cei care le vad. Vecinii sunt incantati de aceasta fapta buna si nu stiu cum sa ii multumeasca.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 1091
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 20 septembrie

(Aici pentru tine)
Emisiune 20 septembrie
Emisiune 17 septembrie

(Subiecte grele)
Emisiune 17 septembrie
Jurnal 17 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 17 septembrie
Emisiune 17 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 17 septembrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu