Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Magia Craciunului

Magia Craciunului
(11 voturi)
Vineri, 21 Decembrie 2012
Magia atmosferei de Crăciun începe să răzbată şi din programele Nova Tv, Adela Diaconu declarându-ne că în emisiunile din această perioadă le-a pregătit telespectatorilor săi o sumedenie de cadouri şi surprize. Astfel, nu vor lipsi reportaje de la concursurile ce vor fi difuzate integral,Top Model Romania, Miss România, Romanian Fashion Awards ~ Premiile in moda si modeling sau de la Gala Fotbalului Românesc, precum şi prezentări ale celor mai noi colecţii de modă semnate de designeri români de la Bucharest Fashion Week.

Articole similare:
Articole mai noi:

Hits: 824
 
< Precedent   Următor >

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 22 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 octombrie
Emisiune 22 octombrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie
Jurnal 21 octombrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 octombrie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu