Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** stiri@novapress.ro *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS, NEXTGEN CATV ŞI DCS - AKTA, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** stiri@novapress.ro *** telefax 0368 446046 *** telefon 0749 171 390

Transport metropolitan şi la Ghimbav

Transport metropolitan şi la Ghimbav
(0 voturi)
Marţi, 18 Iunie 2019
Transport metropolitan între Brașov și Ghimbav! Noul traseu pleacă de la capătul de linie Bartolomeu - Stadion Municipal şi ajunge până în cartierul Florilor, în noua zonă de dezvoltare a oraşului Ghimbav. O călătorie va dura în jur de 30 de minute şi va fi ceva mai ieftină decât în prezent. Tot de la 1 iulie, RATBV ar putea opera şi pe traseele spre Sânpetru şi Bod.
 

101 Rable abandonate

101 Rable abandonate
(0 voturi)
Luni, 17 Iunie 2019
Poliția Locală Brașov are în evidență, în acest moment, 101 de mașini abandonate pe domeniul public, aflate în diferite etape de procedură, în vederea ridicării și depozitării lor în spațiul special creat pentru acestea. Unele dintre autovehicule sunt într-o stare avansată de degradare, țînând cont de faptul sunt blocate în zonă de foarte mult timp.
 
PUBLICITATE

Apă, soare şi nămol ca-n Techirghiol

Apă, soare şi nămol ca-n Techirghiol
(1 vot)
Luni, 17 Iunie 2019
Minivacanța de Rusalii i-a scos pe români din orașe. Fiecare și-a găsit distracția mai aproape sau mai departe de case. Cine nu a avut timp să plece pe litoral a ajuns mai aproape de Brașov, la Perșani unde răcoarea și apele minerale sunt renumite pentru proprietățile terapeutice.
 

Vinul Moldovei

Vinul Moldovei
(1 vot)
Vineri, 14 Iunie 2019
Iubitorii vinului, mai exact ai vinului moldovenesc au posibilitatea să aleagă între diferite sortimente, care mai de care mai unic și elegant. Producția de vin reprezintă de altfel o parte importantă în economia țării asigurând 3% din PIB și aducând statul pe locul 6 în Europa. Republica Moldova dispune de 112 mii ha de viță de vie, plantate cu peste 50 de tipuri de soiuri tehnice. Arealul viticol este repartizat în 4 regiuni istorice: Valul lui Traian, Ștefan Vodă, Codru și Bălți, primele trei fiind destinate producerii vinurilor cu indicație geografică protejată.
 
PUBLICITATE

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 25 iunie

(My CLINIQ)
Emisiune 25 iunie
Emisiune 25 iunie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 25 iunie
Jurnal 25 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 25 iunie
Emisiune 24 iunie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 24 iunie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel