Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

RETROVAL revine la AFI Brașov în perioada 30 iunie - 2 iulie

RETROVAL revine la AFI Brașov în perioada 30 iunie - 2 iulie
(5 voturi)
Marţi, 27 Iunie 2023

retroval.jpg

Retrăim atmosfera anilor 2000 împreună cu muzică retro, film, concerte, coafuri retro, diafilme, teatru radiofonic, expoziții cu obiecte vintage, photocornere cu televizoare vechi, mobila și covoarele persane din vremurile copilăriei, telefoane vintage, cabină telefonică, poze cu celebra bancă a școlarului cu harta României în fundal, paradă de maşini retro și jocurile copilăriei. Vom face și concursuri de sărit coarda, șotron, de bătut covoare și ne vom reaminti regulile de la Țară, țară vrem ostași. V-am pregătit și premii cu gustul copilăriei. Dacă ți-e dor de pufuleți și mentosane hai în weekend la Retroval.

Vă aşteptăm vineri 30 iunie, de la ora 20.00 la filmul românesc * Liceeni * în aer liber pe terasă, sâmbătă 1 iulie de la ora 20.00 la un concert super fain cu trupa ASIA și duminică 2 iulie la Retro Party cu DJ BKL şi jocurile copilăriei cu MC ANA MOGA si MARIAN MAICAN. Retroval revine la AFI Brasov! 

"Ia cu tine și inima, inima mea
Și ascunde-o în bagaje pe undeva..."

Dacă știi continuarea versurilor.... e cu must să-ți suni prietenii. Haideți să retrăim atmosfera anilor 2000 împreună la ediția a doua de RETROVAL!

Intrarea la festival este gratuită, accesul la concerte și activări se face în limita locurilor disponibile. Ne vedem la mall!

 Retroval

 

START! – Cariera ta începe acum

START! – Cariera ta începe acum
(3 voturi)
Marţi, 27 Iunie 2023
cdp_miele.png 27.06.2023
Comunicat de presă – Finalizare Proiect POCU
ID MySMIS 131192 „START! – Cariera ta începe acum”


Miele Tehnica Brașov anunță finalizarea cu succes a proiectului „START! – Cariera ta începe acum!”, ID POCU/633/6.14/131192, proiect cofinanțat din Fondul Social Eu-ropean prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, implementat în Regiunea Centru.


Obiectivul general al proiectului a fost reprezentat de: ”Creșterea ratei de participare a elevilor la programe de Învățare la locul de muncă, cu accent pe sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și din domeniile de specializare conform SNCDI prin organizarea de stagii de practică pentru 182 practicanți”. Grupul țină a fost format din 182 de elevi care au urmat programe de studii de nivel de calificare 3 și 4, care au avut domiciliul și au fost înmatriculați la unități de învățământ din regiunea Centru.
Elevii înscriși în grupul țintă au participat la stagii de practică organizate la sediul companiei Miele Tehnica Brașov și au beneficiat de consiliere în carieră.


Valoarea totală a proiectului este de 2.284.926,40 de lei, din care finanțarea neram-bursabila este de 2.170.676,79 de lei, echivalentă cu 95% din valoarea totală eligibilă, iar Miele Tehnica Brașov a contribuit cu 114,249.61 de lei (5%).


Durata de implementare a proiectului a fost de 30 de luni, în perioada 15 Septembrie 2020 – 14 Iunie 2023. Rezultatele proiectului sunt: 270 de elevi care au participat la stagii de practică (dintre care 65 au derulat stagiile corespunzătoare a 2 ani școlari);
Pentru a susține egalitatea de șanse, 25% dintre elevii înscriși în grupul țintă al proiectului au fost persoane de genul feminin. Din punctul de vedere al susținerii grupurilor vulnera-bile, 34% din persoanele din grupul țintă au fost persoane din mediul rural.
Acest demers este parte integrată a programului ,,Parteneriat Strategic pentru Educație’’ pe care Miele Tehnica îl desfășoară atât la nivel local cât și național.
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.


Persoană de contact: Florea Aurelia – Manager Proiect
E-mail: 266e3ec340b49b302f860dd72f181b98
Miele Tehnica Brașov https://www.miele.ro/
logo_miele_start.png
 
PUBLICITATE

Transportul public urban de călători inteligent (1), Autor: Cristian Radu

Transportul public urban de călători inteligent (1), Autor: Cristian Radu
(0 voturi)
Marţi, 13 Iunie 2023
Transportul inteligent urban de călători, face o mare diferență în ceea ce privește modalitățile de a călători, în special în și către zonele aglomerate, precum și în perioadele de zi în care cotele de trafic sunt extrem de ridicate. Integrarea acestui tip de transport, începută în România după anul 2014 și accentuată concomitent cu implementarea proiectelor finanțate de Uniunea Europeană, după anul 2016, a determinat nu numai schimbarea paradigmei călătoriilor în aceste zone, ci și poate pe cea a deschiderii administrațiilor locale în a economisi bani, în condițiile să oferirii către cetățeni, a unui serviciu public mai bun, mai sigur și în condiții de Securitate sporită a călătorilor. De câțiva ani buni, transportul inteligent în orașe utilizează tehnologii precum dispozitive electronice, wireless și internetul pentru a ne oferi călătorii mai inteligente, dar și mai rapide între două puncte din oraș și pentru a furniza informații mai detaliate și un control mai mare de către administrațiile locale, asupra traficului de călători și al autovehiculelor pe infrastructurile specifice ale acestora. autorități. Nu întâmplător, infrastructura de transport inteligentă este adesea considerată a fi prima etapă, în procesul de transformare a unui oraș într-unul inteligent. Sistemele de transport inteligente urbane au adesea forma unei Rețele de Transport Inteligent (ITN), incluzând:
• Sistemul de gestionare a transportului public care ajută la organizarea și automatizarea fluxului de vehicule de transport public.
• Sistemul de informare despre rutele de transport
• Programul care informează despre condițiile de pe trasee și despre opțiunile de transport public disponibile.
• Sistemul de siguranță și control al vehiculelor care poate ajuta la prevenirea accidentelor prin avertizări și asistență în situații periculoase de pe drum.
• Carduri de tarif unic (sau conform cu planul tarifar adoptat de către administrațiile locale, specific diverselor categorii sociale, ce permite acestora efectuarea de călători în orice zonă a orașului folosind toate opțiunile de transport public disponibile, cu un singur card reîncărcabil. Ce beneficii are implementarea transportului inteligent în municipii și orașe?
• Creșterea calității vieții: îmbunătățirea eficienței și accesibilității transportului public aduce un plus de confort și economii pentru noi, cetățenii, și face orașul mai atractiv pentru turiști.
• Reducerea poluării: sistemele de transport inteligente promovează utilizarea transportului public, oferindu-ne acces la mai multe opțiuni de transport printr-o singură interfață și furnizându-ne informații în timp real despre orare și întârzieri. Acest lucru reduce folosirea mașinilor personale și încurajează practici de mobilitate prietenoase cu mediul înconjurător, cum ar fi mersul pe bicicletă, trotinetă, scutere electrice etc.
• Siguranța și securitatea transportului public: monitorizarea și supravegherea atentă a transportului public, atât a vehiculelor, cât și a traficului, ajută administrațiile locale să identifice și să răspundă în timp real, în cazul semnalărilor unor situații de urgență, dezastre sau atacuri teroriste. Pe măsură ce sistemul se dezvoltă în teritoriu, acesta poate reduce și numărul accidentelor de circulație.
• Creșterea pieței mobilității: Pe măsură ce sunt încărcate datele despre transportul public și mobilitatea urbană, se creează implicit o piață pentru aplicații mobile, ce poate ajuta utilizatorii să călătorească rapid și sigur, din și către orice punct al orașului, dar și să utilizeze intensiv serviciile de transport public.
• Soluții inteligente de parcare: cu infrastructura potrivită, senzori, camere de securitate și conectivitate la internet, municipiile și orașele pot reduce problema parcării în zonele aglomerate, utilizând partajări ale datelor despre parcările disponibile, iar utilizatorii de autovehicule pot accesa aceste date prin aplicații mobile și interfețe web.
 

ZILELE PORŢILOR DESCHISE LA AEROPORTUL INTERNAŢIONAL BRAŞOV-GHIMBAV din 10 - 11 iunie 2023

ZILELE PORŢILOR DESCHISE LA AEROPORTUL INTERNAŢIONAL BRAŞOV-GHIMBAV din 10 - 11 iunie 2023
(0 voturi)
Luni, 05 Iunie 2023

Programul evenimentului „ZILELE PORŢILOR DESCHISE LA AEROPORTUL INTERNAŢIONAL BRAŞOV-GHIMBAV” 10-11 iunie 2023, Amplasamentul AIBG:

Sâmbãtã 10 iunie:


12:00 - DJ;
15:00 - Show aviatic;
18:00 - DJ;
19:00 - Concert RALUKA & Balkanic Project;
20:00 - DJ;
21:00 - Concert ŞTEFAN BĂNICĂ JR. & The 50’s;
22:00 - Foc de artificii;
22:10 - DJ;
23:00 - Închiderea primei zile.

Duminicã 11 iunie:

12:00 - DJ;
15:00 - Show aviatic;
18:00 - DJ;
19:00 - Concert OLIVIA ADDAMS;
20:00 - Concert ZDOB Şi ZDUB;
21:00 - Concert HADDAWAY;
21:45 - Show de lasere;
22:00 - Închiderea evenimentului.

Intrarea este liberă.


Evenimentul este organizat de Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” RA în parteneriat cu Consiliul Județean Brașov, Primăria Oraşului Ghimbav şi Instituţia Prefectului Judeţul Braşov.

 
PUBLICITATE
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Jurnal 23 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 23 februarie
Emisiune 23 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 23 februarie
Emisiune 22 februarie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 22 februarie
Jurnal 22 februarie

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 februarie

ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Trend Consulting