Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Prin CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC *** Tarife emisiuni electorale la NOVA TV BRASOV: - EMISIUNE DE PROMOVARE ELECTORALA: 2.500 LEI + TVA/EMS 25 MIN, SPOT ELECTORAL: 250 LEI + TVA/DIFUZARE SPOT MAX. 60 SEC *** NOVA TV FAGARAS: - EMISIUNE DE PROMOVARE ELECTORALA: 2.000 LEI + TVA/EMS 25 MIN, SPOT ELECTORAL: 150 LEI + TVA/DIFUZARE SPOT MAX. 60 SEC *** Persoanele învestite cu responsabilități directe privind organizarea emisiunilor destinate campaniei electorale sunt RICEAN CIPRIAN și pot fi contactate la telefon 0749171390, fax: 03684406045, e-mail [email protected], [email protected] ***


Profeţiile lui Nostradamus pentru anul 2024

Profeţiile lui Nostradamus pentru anul 2024
(0 voturi)
Marţi, 28 Noiembrie 2023
Profeţiile lui Nostradamus continuă să producă reacţii chiar şi după sute de ani. Fascinante, contestate şi chiar ridiculizate, predicţiile sale nu par să pălească în timp, ci sunt readuse în atenţia publicului de câte ori are loc „împlinirea” uneia dintre ele. Iată ce se spune despre anul 2024:

Michel de Nostradame s-a născut în Provence, în 1503. Cunoscut ca Nostradamus, celebrul francez și-a bazat predicțiile pe astrologie, dar a studiat și alte științe oculte care l-au dus la munca sa care a rezultat în câteva sute de catrene (strofe a câte patru versuri). Sunt multe metafore în lucrările sale, așa că nu întotdeauna interpretările sunt date cu acuratețe.

2024, Anul Dragonului conform zodiacului chinezesc, se conturează a fi un an cu o semnificație profundă, dar nu neapărat din motive care evocă sărbătoare și bucurie. În cultura chineză, Dragonul este un simbol al forței și puterii, dar poartă cu el și o combinație puternică de semne bune și rele.
În special, anul 2024 are o legătură specială cu președintele rus Vladimir Putin. Născut în 1952, în anul Dragonului, influența sa asupra evenimentelor mondiale este de netăgăduit.
Dacă Dragonul este cunoscut pentru măreția sa, este cunoscut și pentru ferocitatea sa. Din punct de vedere istoric, Anii Dragonului au cunoscut uneori conflicte semnificative, recesiuni economice și dezastre naturale.

Natura înflăcărată a Dragonului poate stârni tensiune, iar tendința lui de schimbare poate perturba stabilitatea.

Iată câteva dintre interpretările lui lui Nostradamus pentru anul 2024, Anul Dragonului:

1. Putin va dezlănțui al Treilea Război Mondial.
Scrierile misterioase ale lui Nostradamus prezintă profeții ciudate. Președintele Vladimir Putin, născut în anul Dragonului, se potrivește unui model istoric tulburător. Lumea este în pragul dezastrului, deoarece acțiunile lui Putin sunt în concordanță cu natura imprevizibilă și puternică a dragonului. Ecouri ale trecutului și președintele Putin, întruchipând moștenirea Dragonului, pare gata să declanșeze al treilea război mondial.

2. Erupție masivă pe Muntele Etna, Italia.
Aceasta erupție masivă ar putea avea loc pe Muntele Etna în viitorul apropiat. Se poate întâmpla la sfârșitul anului 2024 sau la începutul anului următor. Potrivit lui, este considerat a fi cel mai rău din 79 d.Hr. sau 1631 d.Hr., când s-au petrecut două evenimente cele mai grave din istorie și au avut o cronologie de bază similară.

3. China va deveni lider mondial
Celebra clarvăzătoare bulgară Baba Vanga a prezis că Rusia va deveni o putere mondială în 2024. Pe de altă parte, Nostradamus a prezis că China va apărea ca putere dominantă și lider în lume. El a explicat că până în 2024, influența Chinei se va răspândi în întreaga lume ca ceaiul vărsat. Există multe îndoieli cu privire la această profeție, deoarece Nostradamus nu a dezvăluit dacă acest lucru s-ar întâmpla din cauza politicilor, produselor sau tehnologiei chineze.

4. Dezastru major – cutremur mare în 2024
În 2024, Japonia va fi lovită de un cutremur cu magnitudinea 12,0, lăsând aproximativ 20.000 de persoane dispărute.
Un cutremur cu magnitudinea 12 va lovi coasta regiunii de nord-est a Japoniei, urmat de un tsunami devastator care va distruge sute de case și va ucide sute de oameni.

5. Trump devine din nou președinte
Versurile criptice ale lui Nostradamus sugerează o posibilă revenire a lui Donald J. Trump la alegerile prezidențiale din 2024. Cu toate acestea, această profeție pictează un tablou turbulent.
Profeția prevestește scandaluri și controverse care vor diviza țara și vor păta reputația lui Trump. Acuzații de corupție și fapte greșite ar putea apărea, ducând la demitere și solicitări de demisie.

6. Un virus periculos, numit și „virusul zombi”, va fi eliberat din ghețarii siberieni
În 2024, cercetătorii din Siberia vor descoperi un virus periculos, vechi de 40.000 de ani, care ar ucide mii de oameni dacă ar fi eliberat în lume. Pe măsură ce ghețarii se topesc din cauza încălzirii globale, bacteriile derivate din virus sunt eliberate încet în apa oceanului.

7. Un Papă mai tânăr
Actualul Papă Francisc a avut recent probleme de sănătate. Într-una dintre profețiile sale, Nostradamus a declarat că Papa va fi înlocuit cu un nou Papă, mai tânăr, din cauza vârstei sale.
Deși sosirea unui Papă tânăr și energic pare un lucru bun, Nostradamus a continuat spunând că noul lider va fi în funcție pentru o lungă perioadă de timp.

8. Revoluția Bitcoinului
Potrivit lui Nostradamus, Anul Dragonului anunță sosirea revoluției. Încrederea în monedele tradiționale scade pe măsură ce oamenii apelează la Bitcoin pentru libertate financiară. Influențat de Dragon, Bitcoin a apărut ca un simbol al schimbării. Atracția sa descentralizată conduce la o schimbare globală către criptomonede. Cu toate acestea, această schimbare aduce incertitudine pe măsură ce guvernele se confruntă cu reglementările.
În această profeție, Anul Dragonului transformă finanțele și provoacă sistemele tradiționale.

9. Catastrofă climatică
Astrologul francez a prezis că în 2024 lumea va fi martora unui haos climatic. „Pământul uscat va deveni mai uscat”, prezice el într-un catran, „și vor fi inundații mari”.
În altă parte, el avertizează despre „foamete foarte mare prin val pestifer”, ultima propoziție făcând referire posibil la tsunami care ar distruge agricultura și ar permite izbucnirea bolilor și a foametei. Dacă astfel de predicții se dovedesc a fi corecte, s-ar putea să fim în fața unor evenimente climatice și mai distructive în 2024 decât am văzut deja.

10. Lumea condusă de inteligență non-umană
Similar cu predicțiile lui Baba Vanga pentru 2024, Nostradamus afirmă că lumea noastră va fi condusă de inteligența artificială. Deși Nostradamus nu a numit în mod specific inteligența artificială (nu exista așa ceva în urmă cu 400 de ani), el a menționat că lumea va fi condusă de inteligență non-umană.
 

Cazinouri & turism: influența jocurilor de noroc

Cazinouri & turism: influența jocurilor de noroc
(0 voturi)
Marţi, 21 Noiembrie 2023

casino

Frontiera dintre jocurile de noroc și turism a devenit tot mai subțire, deschizând calea pentru o relație complexă și fascinantă între cele două domenii. Cazinourile, în calitate de destinații de lux și aducătoare de experiențe unice, au devenit elemente cheie în atragerea turiștilor. În acest context, influența jocurilor de noroc asupra industriei turismului nu doar că redefinesc destinațiile, ci și modelează modul în care oamenii explorează și interacționează cu diverse culturi și experiențe. Așadar, nu este vorba despre doar un pariu, ci și despre un mod captivant de a călători și descoperi.

Destinații de cazino de top pentru turiști

Destinațiile de cazino de top sunt veritabile atracții care transcend simplul concept de jocuri de noroc, transformându-se în destinații turistice complete, ce oferă o experiență captivantă și diversificată. Una dintre cele mai remarcabile astfel de destinații este Las Vegas, cunoscut drept "Orașul Păcatelor". Acesta strălucește datorită luminilor sale inconfundabile, iar atmosfera vibrantă este întreținută de complexele celebre precum Bellagio și Caesars Palace, atrăgând milioane de turiști dornici de un entuziasm neîncetat.

Macau, poreclit și "Monte Carlo-ul Orientului", se evidențiază printr-o combinație fascinantă de arhitectură luxoasă și influențe culturale orientale. Cazinouri faimoase precum The Venetian Macau contribuie la creșterea popularității acestei destinații, atrăgând atât pasionații de pariuri cu bilete câștigătoare, cât și pe cei interesați de luxul asiatic.

Monaco, cu celebrul său cazinou Monte Carlo, se impune ca o destinație de elită, unde turiștii pot savura experiența jocurilor de noroc într-un decor pitoresc de pe Riviera Franceză. Atmosfera sofisticată și aura de opulență fac din Monaco alegerea perfectă pentru cei în căutarea unui amestec de distracție și rafinament.

Aceste destinații nu sunt doar locuri pentru pariere, ci reprezintă oportunități de a explora culturi diverse, de a degusta gastronomie excepțională și de a participa la activități de divertisment. Astfel, călătoria în aceste destinații de cazino de top devine o experiență completă și memorabilă, captivând și satisfăcând dorințele celor mai pretențioși turiști.

 
PUBLICITATE

Au început lucrările de extindere a sistemelor de apă și canalizare în cartierul Stupini

Au început lucrările de extindere a sistemelor de apă și canalizare în cartierul Stupini
(1 vot)
Marţi, 07 Noiembrie 2023

cdp_miele.png

07.11.2023

  

Au început lucrările de extindere a sistemelor de apă și canalizare în cartierul Stupini

 

Compania Apa Brașov S.A. implementează Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă potabilă și apă uzată în județul Brașov/Regiunea Centru, cod SMIS 2012+ 152260, cofinanțat din fonduri europene nerambursabile, în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare.

 

Contractul de lucrări ‘’CL-R01 Extinderea  sistemelor de alimentare cu apă și canalizare în cartierul Stupini, extinderea și reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă în zona Centrală și extinderea conductei de aducțiune SP Rulmentul – SP Zizin.’’ face parte din procesul de implementare a acestui proiect.

 

Durata de execuție a lucrărilor: 30 de luni.

 

Valoarea contractului: 118.511.860,25 Lei, fără TVA.

 

Pentru început, au fost eliberate de către Primăria Municipiului Brașov autorizații de săpătură pentru 3 zone:

 

1. Zona Baciului care cuprinde străzile Baciului, Luncii și Dariu Ioan; extinderea sistemului de alimentare cu apă va fi pe o lungime de 2,12 km și extinderea sistemului de canalizare  va fi pe o lungime de 4,45 km.

2. Zona Nicovalei care cuprinde străzile Aleea Carelor, Movilei, Aleea Cornișei, Nicovalei, Luminișului și Albinelor;  extinderea sistemului de alimentare cu apă va fi pe o lungime de 2,45 km si extinderea sistemului de canalizare va fi pe o lungime de 3,27 km.

3. Zona Fânului care cuprinde străzile Fânului, Cercelușului și Garofițelor; extinderea sistemului de alimentare cu apă va fi pe o lungime de 2,46 km si extinderea sistemului de canalizare  va fi pe o lungime de 3,19 km.

 

Fiecare din ele cuprinde mai multe străzi. În zonele menționate, vor fi amplasate panouri de semnalizare pentru participanții la trafic.

 

Pe site-ul nostru, www.apabrasov.ro, este disponibilă pentru public, o hartă cu investițiile din cartierul Stupini, pentru a vedea numerele și secțiunile străzilor menționate. Aceasta poate fi găsită aici: https://proiecte-fonduri-ue.apabrasov.ro/poim-etapa-i/contract-de-lucrari-bv-cl-r01-poim-etapa-i/

 

Implementarea lucrărilor va presupune săpătură, zgomot, praf. Îi asigurăm pe locuitorii din zonele afectate că acestea sunt în beneficiul lor și ne cerem scuze pentru disconfort!

 

 

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă potabilă și apă uzată în județul Brașov/Regiunea Centru,cod SMIS 2012+ 152260, cofinanțat din fonduri europene nerambursabile prin Contractul de finanțare numărul 1640/2022, în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare, este în valoare totală de 228.792.988 lei, fără TVA, finanțarea nerambursabilă fiind în sumă de 215.065.408,72 lei echivalentă cu 94% din valoarea totală eligibilă aprobată, din care 210.764.100,56 lei finanțare nerambursabilă acordată de AM POIM, compusă din  182.805.597,43 lei, co-finanțare nerambursabilă de la Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune și 27.958.503,13 co-finanțare de la Bugetul de Stat (4.301.308,16 lei contribuția de la bugetele Locale: Consiliul Județean Brașov, cu 2.638.422, 43 lei, fără TVA și Consiliul Local Brașov, cu 1.662.885,73 lei fără TVA)

 

Contribuția Companiei Apa Brașov S.A. din fondurile proprii este de 13.727.579,28 lei, respectiv 6% din bugetul eligibil al proiectului.

 

TVA- ul aferent întregului proiect: 42.621.229,78 lei.

 

Date de contact:

 

Compania APA Brașov                                                                       

E-mail: c4b754244f7447eacc3a154315972f19

Website: www.apabrasov.ro                                      

   https://proiecte-fonduri-ue.apabrasov.ro/

 

 

Ce sunt eSports? O nouă lume plină de competiții

Ce sunt eSports? O nouă lume plină de competiții
(0 voturi)
Miercuri, 01 Noiembrie 2023

laur_casino.jpg

Într-o lume în care tehnologia și inovația transformă modul în care trăim, lucram și ne petrecem o mare parte din timp, o nouă formă de competiție a captat imaginația și entuziasmul a milioane de oameni din întreaga lume: eSports sau sporturile electronice. Pentru cei neinițiați, termenul "eSports" ar putea suna ca o contradicție în termeni, mai ales pentru pariorii experimentați Player Casino. Cum poate "sportul" să fie asociat cu jocurile video, o activitate adesea privită ca fiind sedentară și solitară?

 

 Cu toate acestea, pentru cei care au intrat în universul eSports, realitatea este mult diferită. Aceste competiții virtuale reprezintă mai mult decât simple jocuri; ele sunt o combinație de strategie, abilitate, echipă și, mai presus de toate, pasiune. De la turnee mici, organizate în subsoluri și cafenele de gaming, la competiții care umplu stadioane întregi și care atrag atenția lumii, sporturile electronice au evoluat la o scară aproape de neimaginat, devenind o forță majoră în industria divertismentului. Înainte de a intra în adâncurile acestei lumi fascinante și pline de energie, să ne oprim pentru o clipă și să explorăm ceea ce stă la baza acestei febre mondiale și cum a ajuns eSports să schimbe paradigma a ceea ce înseamnă competiția în era digitală.

 
PUBLICITATE
http://www.hotelmiraj.com
PSD

Materiale video recente

Emisiune 23 mai

(Bucuria credinţei)
Emisiune 23 mai
Jurnal 23 mai

(Ştirile Nova)
Jurnal 23 mai
Jurnal 22 mai

(Ştirile Nova)
Jurnal 22 mai
Jurnal 21 mai

(Ştirile Nova)
Jurnal 21 mai

Hart Hotel