Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Primele două autobuze electrice de 18 metri au ajuns la Brașov

Primele două autobuze electrice de 18 metri au ajuns la Brașov
(0 voturi)
Marţi, 31 Mai 2022
 
Primele două autobuze electrice de 18 metri, din lotul de 12 autobuze care vor circula pe linia 5, au ajuns în această dimineață la Brașov. Ele au fost achiziționate cu finanțare nerambursabilă de 98% prin Programul Operațional Regional, în cadrul parteneriatului dintre Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice şi Administraţiei şi Municipiul Braşov. Autobuzele sunt produse de compania Karsan Otomotiv Sanayii VE Ticaret A.S., din Turcia, valoarea achiziției fiind de 47.058.550 lei.
 
Achiziția celor 12 autobuze electrice s-a făcut prin proiectul „Achiziție Mijloace De Transport Public – Autobuze Electrice 18 M, Brașov, Timișoara, finanțat prin POR 2014-2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Obiectivul specific 4.1 – Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă, proiect derulat de Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), în parteneriat cu cele două autorități publice. Finanțarea nerambursabilă este de 98% din valoarea proiectului, cofinanțarea de 2% fiind asigurată din bugetul local. Procedura de achiziție a fost derulată de MDLPA.
 
Proiectul prevede achiziționarea a 12 autobuze electrice de 18 m lungime (articulate), 12 stații de încărcare lentă și 4 stații de încărcare rapidă.
 

Primăria a început implementarea proiectelor declarate câștigătoare

Primăria a început implementarea proiectelor declarate câștigătoare
(0 voturi)
Marţi, 31 Mai 2022
 
Primăria Brașov a demarat procedurile de achiziție pentru trei dintre cele cinci proiecte de bugetare participativă declarate câștigătoare în urma votului brașovenilor, respectiv: „Pistă pentru alergare în parcul Tractorul“; ,,Amenajarea de grădini muzicale în spații comune” și ,,Toaletă publică în parcul Tractorul“. Celelalte două proiecte, „Parcări sigure pentru biciclete“ și „Grădini urbane“, sunt în faza de pregătire a documentației necesare implementării.
 
Săptămâna trecută, primăria a lansat procedura de achiziție pentru Furnizarea şi montarea de suprafeţe artificiale pentru terenurile de sport din muncipiul Braşov, achiziție ce include și amenajarea pistei de alergare din Parcul Tractorul. Această pistă va fi amenajată pe aleile parcului, în zona în care acestea sunt mai late - aproximativ 4,5 metri – și va avea o lungime de 930 de metri, cu două culoare de câte 1,25 metri. Suprafaţa de alergare va fi amenajată cu cauciuc tip tartan, produs care va fi certificat conform Federației Internaționale de Atletism (WA/IAAF) sau prin teste de laborator dinc are să rezulte că materialul respectă cerinţele WA sau IAAF. Acest tip de suprafaţă va asigura o calitate superioară a pistei de alergare, iar elasticitatea conferită va proteja articulaţiile.
 
Primăria va amplasa 3 ansambluri de instrumente muzicale în: Parcul Titulescu, Aleea de Sub Tâmpa și Parcul Tractorul. Primul ansamlu musical cuprinde 6 instrumente muzicale de exterior, un set de 7 clopote tubulare tip Tubular Bells, o tobă mare tip Babel, o tobă tip Babel, un instrument tip liră format din 8 clopote circulare gradate tip Bell Lyre, un instrument aerofon tip Handpipes și un xilofon orizontal tip Harmony. Cel de al doilea ansamblu cuprinde 4 instrumente: o tobă mare tip Babel, un instrument aerofon tip Handpipes, un set de 6 clopote tubulare tip Emperor Chimes și o tobă băncuţă tip Cajon. Toba mare tip Babel va fi prevăzută cu câte un set de ciocănele ancorate cu cablu de instrument. Cel de-al treilea ansamblu va cuprinde 5 instrumente: un set de 7 clopote tubulare tip Tubular Bells, un xilofon tip Sansa - Rimba Mysteria, un set de 5 tobe colorate tip Rainbow Sambas, un clopot tubular tip Cherub și un balafon (marimbas) tip Akadinda. Valoarea estimată a achiziției este de 290.000 de lei, inclusiv TVA.
 
În perioada următoare, primăria va lansa procedura pentru un acord cadru în vederea furnizării şi amplasării de toalete publice automatizate racordabile la sistemul de apă și canalizare şi servicii de întreţinere şi mentenanţă a acestora, acord cadru valabil pentru 4 ani, și pentru achiziția a maxim 28 de toalete automatizate. Una dintre primele șase care vor fi montate este cea din Parcul Tractorul. Procedura este în faza de elaborare a strategiei de achiziție și a fișei de date în vederea publicării ei pe SICAP.
 
PUBLICITATE

CEL MAI MARE TARG DE LOCURI DE MUNCA!

CEL MAI MARE TARG DE LOCURI DE MUNCA!
(2 voturi)
Luni, 21 Martie 2022
macheta_targ.jpg First Job School organizeaza in perioada 23-24 martie CEL MAI MARE TARG AL LOCURILOR DE MUNCA. Evenimentul, care va avea loc la Casa Armatei Brasov intre orele 09.00-18.00, va gazdui peste 50 angajatori din judetele Brasov si Covasna care pun la dispozitia participantilor peste 400 locuri de munca. Targul se adreseaza persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca dar si angajatilor care doresc sa-si schimbe locul de munca. Ofertele de angajare acopera majoritatea domeniilor de activitate vizand atat pozitii entry level cat si top management din: turism, alimentatie publica, IT, productie, administrativ, comert, servicii, etc. Angajatorii cauta atat muncitori necalificati cat si specialisti in diverse domenii. De asemenea sunt oferte pentru persoanele care doresc sa lucreze in strainatate cu salarii pornind de la 1500 euro/luna, fara comision de recrutare si pentru studenti/absolventi. Organizatorii preconizeaza participarea a peste 1000 de candidati.

Organizatorul evenimentului face parte dintr-un grup de firme existente pe piata de peste zece ani, recunoscute pentru serviciile de calitate oferite in domeniul formarii profesionale a adultilor si in domeniul resurselor umane. First Job school a certificat peste 5000 persoane in diverse meserii, fiind lider de proiect in mai multe proiecte cu finantare europeana neramursabila, a consiliat si plasat peste 3000 persoane. First Job School are experienta in a organiza evenimente de amploare, organizand si alte targuri de locuri de munca, conferinte, seminarii si campanii, de interes national, in domeniul resurselor umane si al formarii profesionale.

Evenimentul isi propune sa atraga candidati atat din mediul urban si rural, interesati de gasirea/schimbarea locului de munca, in toate domeniile de activitate, vizand pozitii de Entry Level pana la Top Management.

Informatii suplimentare la telefon 0740272777 sau 0560ff2ad3750c4cbac3a945cf22c24b

 

Începe recrutarea recenzorilor pentru Recensământul Populației 2021

Începe recrutarea recenzorilor pentru Recensământul Populației 2021
(1 vot)
Joi, 20 Ianuarie 2022
 
Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor este o cercetare statistică de mare anvergură, care are ca obiectiv prioritar producerea de statistici oficiale naţionale şi europene, sub forma unor indicatori statistici, în condiţii de calitate, privind numărul şi distribuţia teritorială a populaţiei rezidente, a structurii demografice şi socioeconomice, date referitoare la gospodăriile populaţiei, precum şi la fondul locativ, condiţiile de locuit ale populaţiei şi clădirile în care se situează locuinţele.
 
Calendarul de desfășurare a Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor: 1 februarie – 13 martie 2022: Preluare date din surse administrative şi încărcare bază de date RPL 2021 14 martie – 15 mai 2022: Autorecenzare online a populației și autorecenzare asistată de către recenzori autorizați (metoda CAWI) 16 mai – 17 iulie 2022: Colectarea datelor de către recenzori, prin interviuri faţă în faţă, în gospodării (cu ajutorul tabletelor).
 
Activitatea recenzorilor pentru autorecenzare asistată și a recenzorilor prin interviu față în față, în gospodării, se va desfășura astfel: 14 martie – 15 mai 2022:
 
Autorecenzare asistată în sedii prestabilite 16 mai – 17 iulie 2022: Colectarea datelor de către recenzori, prin interviuri faţă în faţă, în gospodării (cu ajutorul tabletelor).
 
Condiții de eligibilitate minime: Studii medii, disponibilitate de operare a tabletei electronice.
Pentru includerea în baza de date a recenzorilor și realizarea selecției vă rugăm completați următorul chestionar:
 
Termen limită: 28 Februarie 2022. Selecția persoanelor va fi realizată de către Direcția Județeană de Statistică Brașov prin Unitatea Județeană de Implementare a Recensământului, în colaborare cu Comisia Județeană RPL 2021 și Comisiile Locale RPL 2021.
 
PUBLICITATE
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 30 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 30 septembrie
Emisiune 29 septembrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 29 septembrie
Jurnal 29 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 29 septembrie
Emisiune 29 septembrie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 29 septembrie