Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Aveți grija la meșterii de ocazie

Aveți grija la meșterii de ocazie
(0 voturi)
Marţi, 18 August 2020
În ultima perioadă, infractorii apelează la diverse scenarii pentru a intra în posesia unor sume de bani prin comiterea unor înșelăciuni, pretinzând că execută lucrări de reparație/montaj țiglă, jgheaburi sau burlane la prețuri promoționale. Aceștia se deplasează cu mașini inscripționate cu sigla unor firme renumite în domeniul construcțiilor/reparațiilor, și susțin că se află în parteneriat cu firma respectivă, oferind servicii de calitate sub prețul pieței. Inițial, victimele sunt tentate cu un contract în care nu este trecut prețul manoperei și nici lista cantităților. Contractul se încheie de cele mai multe ori de mână, lucrările sunt demarate, dar după terminarea lucrării, la calculul final, victimele au o surpriză, întrucât suma finală solicitată este mult mai mare decât cea stabilită inițial. De cele mai multe ori, în cazul în care nu primesc integral banii solicitați, aceștia recurg la amenințări, până când victimele cedează.
 
În condițiile în care pretinsele ”firme” care execută lucrările de montaj/reparație nu sunt înregistrate oficial, angajații nu lucrează în baza unor contracte de muncă și nu sunt respectate normel minime legale, investigația polițiștilor, după sesizare, este mult îngreunată, de aceea cetățenii trebuie să manifeste atenție sporită la serviciile cui apelează. Pentru a evita victimizarea, Poliția Brașov vă recomandă să acordați atenție următoarelor aspecte :
 
- Evitați contractarea lucrărilor de reparație/montaj la locuință în urma unor anunțuri promoționale primite prin poștă care susțin că oferă servicii de calitate prin intermediul unei ”echipe profesionale” ;
 
- În cazul în care doriți să demarați lucrări de reparații/montaj la locuință, alegeți să contractați serviciile unei firme specializate, cu sediu social, prin încheierea unui contract care să conțină toate detaliile privind sumele implicate în execuția acesteia (preț materiale, manoperă, cantitate, etc) ;
 
- Nu dați detalii despre sumele de bani pe care le dețineți în locuință sau despre lucrările pe care intenționați să le efectuați unor persoane necunoscute ; În cazul în care ați devenit victima unei înșelăciuni comisă prin intermediul acestui mod de operare, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau sunați la 112 și furnizați toate detaliile necesare anchetatorilor (rețineți cât mai multe semnalmente ale autorilor, cât și ale mijloacelor de transport folosite).
 

Radisson Blu ajunge și la Brașov

Radisson Blu ajunge și la Brașov
(0 voturi)
Joi, 13 August 2020
Hotelul Radisson Blu Aurum Brașov va fi finalizat la sfârșitul anului 2021, fiind primul hotel afiliat la brandul Radisson BLU din zona Transilvania. Hotelul este situat în zona centrului istoric al Brașovului, în apropierea principalelor atracții turistice ale orașului. Clădirea este cunoscută brașovenilor sub denumirea de Palatul Telefoanelor, un simbol pentru oraș în vremea comunismului. Principalul beneficiar al investiției este comunitatea brașoveană, odată cu repunerea în circuit a unei clădiri nevalorizate și abandonate în anii 90 din centrul istoric al orașului.
 
Proiectul este realizat de compania Rara Hotels, parte din RaRa Group, o companie 100% antreprenoriat românesc, deținută de o familie de brașoveni și implică o investiție de 14 milioane de euro. “În istoria de business a familiei noastre s-au construit două hoteluri sub brand propriu în două orașe cu puternice influențe locale. Pentru Brașov, am decis să facem o analiză cu specialiști care să stabilească care este cea mai așteptată ofertă în turism într-unul dintre cele mai vizitate orașe din România. Rezultatul a fost că nivelul de așteptare este tot mai ridicat, atât pentru vizitatorii de leisure, cât și de business. … Un lanț international cum este Radisson Blu vine cu un bagaj de informații și cunoaștere, testat pe parcursul a zeci de ani în mii de locații turistice pe tot globul, iar în acest fel punem și Brașovul pe harta internațională”, spune Ramona Neamțu, investitor Rara Hotels.
 
Proiectul a fost început în ianuarie 2020, data planificată de deschidere fiind ultimul trimestru din 2021. Radisson Blu Brașov va avea cinci etaje, 111 camere și va cuprinde și un restaurant, un bar la parter, centru de afaceri și conferințe, skybar, o sală de sport, piscină și terase.
 
Hotelul va avea locuri de parcare închiriate, răspândite în proximitate (Mihail Sadoveanu, parcarea de lângă Spitalul Militar, în zona Bibliotecii Județene, pe strada George Barițiu) și doi angajați agenți de parcare, care vor prelua mașinile clienților din zona de drop-off și le vor parca în spațiile închiriate, astfel încât zona din proximitatea hotelului să fie mereu protejată și liberă.
 
PUBLICITATE

Fiți prudenți la plecarea în vacanță!

Fiți prudenți la plecarea în vacanță!
(0 voturi)
Joi, 13 August 2020
Se știe că în luna august foarte mulți cetățeni plecă în vacanță. În același timp, infractorii pot transforma orice vulnerabilitate într-o ocazie de a da următoarea lovitură. Profită de lipsa de precauţie a multora dintre proprietarii de locuințe, care uită de măsurile de protecţie.
 
Pentru a nu fi expuși riscurilor, vă recomandăm:
 
- închideţi şi asiguraţi la plecare toate uşile şi geamurile casei (uşa de la balcon, geamul de la baie, bucătărie, cămară), inclusiv cele ale anexelor locuinţelor;
 
- nu comunicaţi date despre plecarea de acasă în conversaţiile cu alte persoane sau pe reţele de socializare;
 
- evitați să postați fotografii și informații pe rețeaua on-line despre locația în care vă aflați;
 
- spuneţi numai persoanelor de încredere când plecaţi de acasă pentru mai multe zile. Rugaţi-le să ţină sub observaţie casa şi să ridice corespondenţa;
 
- nu lăsaţi în locuinţă obiectele de valoare sau banii, vor fi întotdeauna în atenţia infractorilor;
 
- evitaţi depozitarea în curtea casei a bunurilor care pot atrage atenţia hoţilor (biciclete, maşini de tuns iarba etc.);
 
- prezenţa unui câine de pază în curte îi poate descuraja pe hoţi;
 
- pregătirile de deplasare să fie făcute cât mai discret;
 
- un sistem de alarmă sau supraveghere video al casei îmbunătăţeşte securitatea acesteia, nu uitaţi să-l activaţi la plecarea din locuinţă.
 
Nu uitaţi că paza bună trece primejdia rea!
 

Situația COVID-19 la data de 10.08.2020

Situația COVID-19 la data de 10.08.2020
(0 voturi)
Luni, 10 August 2020
Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității astăzi o informare privind evoluția cazurilor de COVID-19 în România. Conform comunicatului oficial în data de 10 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 62.547 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 30.311 au fost declarate vindecate și externate. Până în acest moment dintre persoanele diagnosticate, 2729 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.
 
În intervalul 09.08.2020 (10:00) – 10.08.2020 (10:00) au fost înregistrate 29 de decese (18 bărbați și 11 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Brăila, Buzău, Dâmbovița, Galați, Gorj, Hunedoara, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiș, Vâlcea, Vaslui și Municipiul București; 28 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru un pacient decedat nu au fost raportate până în prezent comorbidități.
 
De la ultima raportare a Grupului de Comunicare Strategică au fost înregistrate alte 326 noi cazuri de îmbolnăvire iar la secțiile ATI sunt internați 476 de pacienți.
 
În ceea ce privește testele pentru depistarea noului COVID-19, până în prezent au fost prelucrate 1.385.334 de teste.
 
Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55 din 15.05.2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ultimele de 24 de ore, 1.519 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 429.450 de lei. De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, a fost constatată, ieri, o infracțiune pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.
 
Referitor la situația din județul Brașov, până în acest moment au fost înregistrate un număr total de 3683 de cazuri, se arată în comunicatul citat.
 
PUBLICITATE
http://www.pensiuneacristal.ro
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 21 aprilie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 21 aprilie
Emisiune 19 aprilie

(Subiecte grele)
Emisiune 19 aprilie
Emisiune 19 aprilie

(Punctul pe I)
Emisiune 19 aprilie
Jurnal 19 aprilie

(Ştirile Nova)
Jurnal 19 aprilie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu
banner_fineco4.png