Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Mos Craciun la TeX Brasov

Mos Craciun la TeX Brasov
(2 voturi)
Joi, 16 Decembrie 2021
Moș Crăciun a „lucrat" și anul acesta prin intermediul Asociației Comunitare Transilvania Expres, trimițându-le numeroase daruri copiilor și adolescenților din centre de plasament din județul Brașov, cu doar câteva zile înainte de nașterea Domnului.
Campania „Sacul lui Moș Crăciun" a fost derulată pentru al VIII-lea an și a fost și de această dată încununată de succes.
Astfel, încărcate cu multe cadouri, ajutoarele Moșului au mers, ieri, la unități din Tărlungeni, Teliu, Lunca Câlnicului și din Dacia, unde au fost întâmpinate cu emoție și bucurie de către beneficiari.

mctex1.jpgmctex2.jpg

Pachetele pregătite pentru ei au fost personalizate și au conținut dulciuri, sucuri, produse de panificatie si patiserie, halate de baie, produse de igienă personală, prosoape, papuci de casă, lenjerie intimă, pulovere, hanorace, bocanci și alte articole necesare copiilor.
De asemenea, au fost oferite alimente (mezeluri, brânzeturi, lactate), pentru bucătării, dar și produse de curățenie, uscătoare de rufe, fețe de masă, servețele, iar surprizele nu s-au oprit aici: Din banii strânși, au fost cumpărate și coșuri de baschet cu suport, seturi de badmington, mingi de fotbal și baschet, jocuri, produse de papetărie, rechizite.

Mos Craciun TEX BrasovMos Craciun TEX Brasov

Beneficiarii au fost încântați de cadourile primite.
Surprize frumoase au fost, însă, de ambele părți! Pentru a-și arăta recunoștința, copiii de la casele de tip familial „Lizuca" și „Patrocle" au făcut cu mânuțele lor o felicitare frumoasă, în spiritul sărbătorilor de iarnă, cu care i-au impresionat pe musafirii veniți să le ofere cadouri.

Mos Craciun TEX BrasovMos Craciun TEX Brasov

„Copiii de la «Lizuca» și «Patrocle» vă mulțumesc din suflet! Sărbători fericite!", este mesajul lor, pentru toți cei care s-au implicat în campanie.
Mulțumiri au venit și din partea celor care au grijă de copii, zi de zi.
„«Cred că suntem pe Pământ pentru acest lucru unic: să iubim», spunea Radu Beligan.
Dăruind copiilor, îi învățăm să dăruiască la rândul lor.
Am pierdut șirul sărbătorilor în care echipa Asociatiei Comunitare Transilvania Expres (TEX Brașov) se implică pentru copiii din centrele de plasament, în fiecare an. Fiecăruia, inclusiv sponsorilor, le doresc sărbători cu sănătate, liniște, speranță și iubire!

mctex7.jpg

Fiți binecuvântați, prieteni dragi!", a transmis și Gabriela
Burulean, directorul Complexulului de Servicii Tărlungeni.
Pe această cale, Asociația Comunitară Transilvania Expres mulțumește sponsorilor: VARTA, COS 2000, BLUEL SRL, RECOBOL, RO ALIMENTA EU.
 

Construirea celei de a doua grădinițe din zona nouă a cartierului Tractorul, în dezbaterea Consi

Construirea celei de a doua grădinițe din zona nouă a cartierului Tractorul, în dezbaterea Consi
(3 voturi)
Marţi, 26 Octombrie 2021
 
Municipalitatea propune Consiliului Local, în ședința de la sfârșitul acestei săptămâni, aprobarea studiului de fezabilitate și indicatorilor tehnico-economici pentru construirea unei noi grădinițe în cartierul Tractorul. Aceasta va fi amplasată pe un teren situat pe str. 1 Decembrie 1918, tronsonul cuprins între str. Ioan Popasu și str. I.C. Brătianu, donat de un dezvoltator imobiliar. Este cea de a doua unitate de învățământ preșcolar care se construiește în partea nouă a cartierului Tractorul, după ce, la sfârșitul lunii august, au început lucrările la grădinița situată pe str. Ioan Popasu nr. 15, pe un teren de asemenea donat de un dezvoltator imobiliar.
 
Grădinița a cărei construcție va fi dezbătută în ședința de vineri va avea trei săli de grupă și o capacitate totală de 48 de copii, cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani.
 
Conform studiului de fezabilitate propus spre aprobare Consiliului Local, grădinița va avea un regim de înălțime subsol, parter și etaj, cu o suprafața construită de 267,96 m.p, o suprafață desfășurată de 850,17 m.p. și o suprafața utilă de 738,26 m.p. Durata de realizare a construcției este de maxim 24 de luni, valoarea investiției fiind de aproximativ 5,5 milioane de lei (valoare totală: 7.113.768,42 lei cu TVA, din care C+M – 5.504.851,38 lei cu TVA).
 
PUBLICITATE

Ziua Armatei, sărbătorită în cadru foarte restrâns

Ziua Armatei, sărbătorită în cadru foarte restrâns
(0 voturi)
Luni, 25 Octombrie 2021
 
Reprezentanți ai Primăriei Brașov au participat, alături de comandantul și militari ai Brigăzii 2 Vânători de Munte ,,Sarmisegetusa”, prefectul județului Brașov, vicepreședintele Consiliului Județean, comandantul Spitalului Militar și comandatul Inspectoratul de Jandarmi Județean, astăzi la sărbătorirea Zilei Armatei Române, organizată în cimitirul Șprenghi.
 
„25 octombrie este cea mai importantă zi pe care o celebrează militarii Armatei României. Este ziua în care omagiem istoria noastră națională, în care omagiem trecutul glorios al strămoșilor noștri. Le urez «La mulți ani!», să fie puternici și să trecem cu toții peste aceste perioade grele și, bineînțeles, le urez «La mulți ani!» tuturor românilor”, a declarat colonel Marian Dragomir, comandantul Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” din Brașov.
 
„În această zi în care sărbătorim Ziua Armatei Române, o instituție cu credibilitate aparte și unul din pilonii pe care se întemeiază societatea noastră, le doresc miliarilor multă sănătate, «La Mulți Ani!» și să continue să fie acea instituție pe care ne bazăm și în care știm că avem toată încrederea că atunci când va fi solicitată, va fi promptă“, a spus Mihai-Cătălin Văsii, prefectul județului Brașov.
 
Ziua Armatei a fost sărbătorită astăzi printr-o serie de manifestări organizate în format restrâns, cu respectarea măsurilor de prevenire a transmiterii virusului SARS-CoV-2 și fără paradă militară.
 

4 ofertanți pentru construirea Sălii Polivalente de la Brașov

4 ofertanți pentru construirea Sălii Polivalente de la Brașov
(1 vot)
Marţi, 19 Octombrie 2021
 
Patru ofertanți au depus documentațiile necesare pentru câștigarea licitației de execuție de lucrări pentru obiectivul de investiții „Complex multifuncțional - Sala Polivalentă, municipiul Brașov, județul Brașov”. Această investiție este derulată de Compania Națională de Investiții. Valoarea estimată a lucrărilor este de 279.105.604,78 de lei + TVA. Cea mai mare parte a fondurilor sunt asigurate din bugetul de stat, aproximativ 96,5%, cofinanțarea din bugetul local fiind de 3,5%.
 
Conform proiectului tehnic, sala polivalentă va avea o capacitate de 10.059 de locuri, în condițiile unei utilizări flexibile și este destinată competițiilor sportive, concertelor, conferințelor, congreselor, activităților culturale, cu respectarea normelor în domeniu, care să permită omologarea sălii la standarde naționale și internaționale, și care să asigure organizarea unei mari varietăți de competiții sportive. În cadrul Sălii Polivalente se va realiza și o sală de încălzire, care este de asemenea dotată cu tribune pentru public cu o capacitate de 1.152 locuri, rezultând un număr total de 11.211 locuri.
 
Construcția sălii polivalente va permite desfășurarea următoarelor activități: sporturi (arena principală și spații anexe): tenis de câmp, tenis de masă, baschet, handbal, fotbal în sală, badminton, volei, floorball (hochei pe podea), box, atletism ușor (în sală), gimnastică, tir sportiv, haltere, scrimă, karate, judo, aikido și alte sporturi posibile datorită modularităţii şi mobilităţii suprafeţei de joc şi a spaţiilor anexe. Terenul de sport va avea un sistem de pardoseală din parchet, demontabil, multisport, agrementata FIBA - pentru practicarea sporturilor internaționale. Pentru competițiile de handbal, peste pardoseala din parchet se va instala o pardoseală demontabilă din PVC.
 
PUBLICITATE

Nova TV - Tu contezi!

Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 30 septembrie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 30 septembrie
Emisiune 29 septembrie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 29 septembrie
Jurnal 29 septembrie

(Ştirile Nova)
Jurnal 29 septembrie
Emisiune 29 septembrie

(Bucuria credinţei)
Emisiune 29 septembrie