Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS * * * Totul despre pensia Dumneavoastră! Se REDESCHIDE din luna OCTOMBRIE, CABINETUL DE CONSULTANŢĂ PENSII, acordate de IOAN PAMPARĂU! * * * Consultaţiile se acordă individual pe bază de programare telefonică la 0799 381 924, email [email protected] şi se vor realiza la sediul Televiziunii NOVA din Braşov, str. Alex. Vlahuţă, nr. 8, lângă ITC

Înfrățirea Cracoviei cu Brașovul, o prioritate pentru ambasadorul Poloniei la București

Înfrățirea Cracoviei cu Brașovul, o prioritate pentru ambasadorul Poloniei la București
(0 voturi)
Marţi, 20 Septembrie 2022
 
Ambasadorul Poloniei la București E.S. Maciej Lang a vizitat Brașovul și s-a întâlnit cu primarul municipiului. Principala temă de discuție a fost proiectul de înfrățire între Brașov și Cracovia, al doilea cel mai mare oraș din Polonia, proiect anunțat de către municipalitate anul trecut. În următoarea perioadă, relația dintre cele două municipalități se va axa pe organizarea de evenimente și activități culturale comune, urmând ca apoi să se accelereze procesul de formalizare a înfrățirii.
 
Cracovia este al doilea oraș ca mărime și unul dintre cele mai vechi din Polonia, fiind capitala țării până în 1596. Are o populație de circa 780.000 de locuitori, zona metropolitană cuprinzând aproape 8 milioane de persoane ce locuiesc pe o rază de 100 km în jur. În mod tradițional, Cracovia a fost considerată ca fiind unul dintre municipiile importante ale Poloniei din punct de vedere artistic, cultural și științific, fiind chiar desemnată Capitală Europeană a Culturii pentru anul 2000 de către Uniunea Europeană. Potrivit statisticilor oficiale, în 2019, Cracovia a fost vizitată de peste 14 milioane de turiști, dintre care 3,3 milioane din străinătate. Cei mai mulți turiști străini au venit din Germania (14,2%), Marea Britanie (13,9%), Italia (11,5%), Franța (11,2%), Spania (10,4%) și Ucraina (5,4%).
 

GRANT PENTRU CAPITAL DE LUCRU ACORDAT BENEFICIARULUI SC TISSOT FOOD SRL

GRANT PENTRU CAPITAL DE LUCRU ACORDAT BENEFICIARULUI SC TISSOT FOOD SRL
(0 voturi)
Vineri, 16 Septembrie 2022

head_comunicat.jpg

ANUNT PRIVIND FINALIZAREA  PROIECTULUI "GRANT PENTRU CAPITAL DE LUCRU ACORDAT BENEFICIARULUI SC TISSOT FOOD SRL"

S.C. TISSOT FOOD S.R.L., cu sediul in jud. Brasov, localitatea Prejmer, str. Brasovului, nr. 162A, telefon 0724577220, inregistrata sub nr. J08/2106/2008 la Registrul Comertului, CUI/CF 24300021,  anunta finalizarea proiectul cu titlul " Grant Capital de Lucru M2 - SC TISSOT FOOD SRL" -proiect nr. RUE 21242, înscris în cadrul Măsurii "Granturi pentru capital de lucru", instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul s-a derulat pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE Brasov, respectiv 15.03.2022.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea financiara prin ajutorul de stat acordat sub forma de grant - Capital de lucru pentru societatea TISSOT FOOD SRL.  

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele: 

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 170403.435 lei (valoarea totala) din care: 148176.9 lei grant si 22226.535 lei cofinanțare.

Contract de finantare nr. M2-21242 din 15.03.2022

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

S.C. TISSOT FOOD S.R.L.
Persoană de contact:
Elena DOBRE-BASA
Tel: 0724.577.220
Email:
ffede738b2342892325696d634e1db78

 
PUBLICITATE

6 ofertanți pentru consolidarea drumului spre Poiana Brașov

6 ofertanți pentru consolidarea drumului spre Poiana Brașov
(1 vot)
Marţi, 09 August 2022
 
Săptămâna trecută a fost data limită pentru depunerea ofertelor în cadrul procedurii achiziție pentru executarea de servicii și lucrări de expertiză tehnică, studiu geotehnic, studiu topografic, servicii și lucrări de urgență de punere în siguranță și întocmire proiect tehnic, executare servicii și lucrări de consolidare și refacere a sistemului rutier, pe sectorul de drum DN 1E km 6+500. Aceste lucrări sunt necesare după ce, în 5 iunie, o porțiune de 15 metri din zidul de sprijin al drumului spre Poiana Brașov s-a surpat.
 
Până la data limită au fost depuse 6 oferte, 4 ale unor ofertanți unici: Strabag, cu 4 subcontractanți; Geosond, cu 2 subcontractanți; RS Activ, cu un subcontractant, și Holtex Grup Invest SRL. Pe lângă cele 4 companii, au depus oferte și două asocieri de firme: Prompt VSP (lider), în asociere cu SC Zenit Proiect & Consult SRL, și Fiximo (lider), în asociere cu Globconsult International.
 
Zilele acestea se verifică Documentele Unice de Achiziție Europene și garanțiile de participare, după care se va trece la evaluarea tehnică a ofertelor.
 
După prăbușirea zidului de sprijin, s-a constatat, în urma evaluării făcute la fața locului, că o parte din corpul drumului prezintă pericol de surpare/alunecare, din cauza prăbușirii zidului de sprijin pe o lungime de aproximativ 15 metri, cu tot cu parapetul de protecție, impunându-se efectuarea unor lucrări de consolidare.
 
Prăbușirea structurii și a fundației a antrenat lisa și parapetul, producând și fisurarea grinzii de parapet. În același timp, neetanșeitatea șanțului din amonte a favorizat infiltrațiile în corpul rambleului drumului. Totodată, s-a constat și colmatarea camerei de cădere a podețului (aval) și subspălarea fundațiilor.
 
Toate acestea conduc la afectarea circulației pe drum, iar pierderea stabilității poate conduce la afectarea totală a secțiunii de drum și, în final, chiar la închiderea acestuia.
 

Complexul sportiv Carpați - cea mai modernă bază sportivă a Brașovului

Complexul sportiv Carpați - cea mai modernă bază sportivă a Brașovului
(0 voturi)
Joi, 04 August 2022
 
Reprezentanții municipalității au verificat stadiul lucrărilor de construire a viitoarei baze sportive de pe strada Zizinului, în locul fostului stadion Carpați, și a avut discuții cu reprezentantul constructorului cu privire la prioritizarea anumitor lucrări, astfel încât o parte din infrastructura sportivă de aici să poată fi utilizată din acest an.
 
Până în prezent au fost executate lucrări la fundațiile sălii de sport, fundațiile pentru stâlpii de iluminat, primul tronson al tribunei și a fost montată armătura pentru stâlpii de la primul nivel al sălii de sport. În perioada următoare se vor turna fundațiile gradenelor – tronsonul 2, stâlpii de beton pentru sala de sport; vor fi confecționate grinzile și va fi turnată placa de beton pentru sala sport. Urmează confecționarea structurii metalice petnru gradene, executarea colectorului pentru canalizare și montarea cablurilor electrice de alimentare pentru stâlpii instalației de nocturnă.
 
În urma discuțiilor dintre reprezentanții municipalității și constructor, vor crește în intensitate lucrările pentru pregătirea terenului de fotbal, a pistei de atletism și a nocturnei, astfel încât cel puțin o parte dintre copiii și tinerii brașoveni să aibă la dispoziție infrastructura necesară pregătirii și desfășurării competițiilor sportive încă din acest an.
 
PUBLICITATE
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live
PSD
PNL

Materiale video recente

Emisiune 19 aprilie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 19 aprilie
Jurnal 19 aprilie

(Ştirile Nova)
Jurnal 19 aprilie
Emisiune 19 aprilie partea 1

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 19 aprilie partea 1
Emisiune 18 aprilie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 18 aprilie

Hart Hotel