Urmăreşte Nova TV pe mobil
Fii la curent cu ultimele ştiri din judeţul Braşov, urmăreşte emisiuni de dezbatere pe teme politice, sociale, economice dar şi divertisment. Nova TV & Nova FM - Tu Contezi! *** [email protected] *** PROGRAMELE NOVA TV SUNT RECEPŢIONATE DIGITAL SI ANALOGIC ÎN REŢEAUA RDS - RCS ŞI NEXTGEN CATV, O NOUĂ GRILĂ DE EMISIUNI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ TELESPECTATORII NOŞTRI FIDELI *** EMISIA RADIO NOVA SE RECEPŢIONEAZĂ PE FRECVENŢA 98.2 MHZ *** [email protected] *** telefax 0368 446046

Praful ridicat de maşinile de mare tonaj nu mai este o problemă pentru braşoveni şi săceleni

Praful ridicat de maşinile de mare tonaj nu mai este o problemă pentru braşoveni şi săceleni
(0 voturi)
Vineri, 17 Iulie 2020
Praful ridicat de maşinile de mare tonaj nu mai este o problemă pentru braşoveni şi săceleni.
Artera de acces dinspre dinspre drumul judeţean DJ 103A spre Depozitul Ecologic Zonal de Deşeuri a fost complet modernizată, printr-o investiţie privată susţinută 100% de operatorul FIN-ECO SA. Lucrările au fost realizate în ultima săptămână, astfel încât acum drumul pe care circulă maşinile spre Depozitul Ecologic dar şi spre ceilalţi operatori economici din zonă este asfaltat pe toată lungimea sa.
fd1.jpg
"Aceasta este o investiţie pe care FIN-ECO o face din fonduri proprii, pentru a asigura Braşovului şi localităţilor limitrofe un mediu curat. Prin asfaltarea acestui drum de exploatare, am venit în întâmpinarea cetăţenilor, eliminând o sursă de poluare care a fost reclamată de mai multe ori, dar şi în întâmpinarea clienţilor noştri, cărora le-am facilitat astfel, accesul către Depozitul Ecologic Zonal. Ne menţinem politica de a asigura un mediu cât mai curat, iar acest lucru este dovedit nu doar de această investiţie, ci şi de proiectul pentru închiderea celor două celule ale Depozitului Ecologic şi instalarea celui mai modern sistem de captare şi ardere a gazului de depozit din România", au declarat reprezentanţii SC FIN-ECO SA Braşov.
fd2.jpg
Drumul de acces are o lungime de 2,135 kilometri şi două benzi. Modernizarea arterei s-a realizat într-o săptămână şi a costat aproximativ 1 milion de lei, investiţie finanţată integral de operatorul Depozitului Ecologic Zonal Braşov.
 
fd3.jpg
fd5.jpg
fd6.jpg
 

Situația COVID-19 la data de 16.07.2020

Situația COVID-19 la data de 16.07.2020
(0 voturi)
Joi, 16 Iulie 2020

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității astăzi o informare privind evoluția cazurilor de COVID-19 în România. Conform comunicatului oficial în data de 16 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 35.003 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.189 au fost declarate vindecate și externate. Până în acest moment dintre persoanele diagnosticate, 1.971 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.
 
În intervalul 15.07.2020 (10:00) – 16.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 19 decese (14 bărbați și 5 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Botoșani, Bistrița-Năsăud, Brașov, Constanța, Galați, Harghita, Mehedinți, București, Neamț, Prahova, Suceava, Timiș și Vâlcea; 18 dintre decese sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, pentru 1 deces nu au fost raportate comorbidități.
 
De la ultima raportare a Grupului de Comunicare Strategică au fost înregistrate alte 777 noi cazuri de îmbolnăvire iar la secțiile ATI sunt internați 261 de pacienți. În ceea ce privește testele pentru depistarea noului COVID-19, până în prezent au fost prelucrate 906.015 de teste.
 
Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55 din 15.05.2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ultimele de 24 de ore, 1.108 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 232.902 lei.
 
Referitor la situația din județul Brașov, până în acest moment au fost înregistrate un număr total de 2.184 de cazuri, se arată în comunicatul citat.
 
PUBLICITATE

A început etapa a doua de turnare a plăcii de suprabetonare a Pasajului Fartec

A început etapa a doua de turnare a plăcii de suprabetonare a Pasajului Fartec
(0 voturi)
Joi, 16 Iulie 2020

Miercuri a început etapa a doua a lucrărilor de betonare a suprastructurii pasajului Fartec, parte a etapei de refacere a căii de rulare. După turnarea acestui strat de beton, urmează hidroizolația și straturile de asfalt.
 
„Cred că am intrat într-o etapă bună ca și fază a lucrărilor, lucrurile mai grele și mai complicate au fost depășite. Lucrurile au avansat și începe să se întâmple ceea ce trebuie ca și etapă a graficului de lucrări. Avem un grafic stabilit cu constructorul, evaluăm lucrările și stadiul lor raportat la acest grafic în fiecare zi. Am cerut constructorului să mărească echipele, să achiziționeze noi echipamente - respectiv prese, ce trebuie utilizate în partea inferioară a pasajului. Lucrarea este foarte complexă, pentru că fiecare deschidere, fiecare cofraj, fiecare armătură e o lucrare separată. Nimic nu seamănă cu altă componentă acolo și lucrările nu pot fi făcute în ateliere, ci trebuie făcute la fața locului, de către muncitori. Important este că suntem într-un parcurs bun, sper să îi țină tot așa pe muncitori și pe constructori.“- George Scripcaru, primarul municipiului Brașov. Valoarea totală a investiției este de 15.844.267,04 lei cu TVA.
 
Pasajul a fost construit la începutul anilor ‘70 și în momentul începerii lucrărilor se afla într-o stare de degradare foarte accentuată. Lucrarea este una dificilă, pentru că multe dimensiuni ale componentelor sunt atipice și nu respectă standardul din proiectul inițial. Fiecare pilon și fiecare element are nevoie de foarte multă manoperă. La finalul lucrărilor, există trei obiective ce trebuie atinse: menținerea capacității portante, respectarea normativelor seismice actuale și prelungirea duratei de funcționare cu cel puțin 25 de ani.
 

Situația COVID-19 la data de 15.07.2020

Situația COVID-19 la data de 15.07.2020
(0 voturi)
Miercuri, 15 Iulie 2020

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității astăzi o informare privind evoluția cazurilor de COVID-19 în România. Conform comunicatului oficial în data de 1 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 34226 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24155 au fost declarate vindecate și externate. Până în acest moment dintre persoanele diagnosticate, 1952 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.
 
În intervalul 14.07.2020 (10:00) – 15.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 21 decese (15 bărbați și 6 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Brăila, Brașov, Călărași, Dâmbovița, Ialomița, Mehedinți, București, Prahova, Sălaj, Suceava, Teleorman și Timiș; toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.
 
De la ultima raportare a Grupului de Comunicare Strategică au fost înregistrate alte 641 noi cazuri de îmbolnăvire iar la secțiile ATI sunt internați 248 de pacienți. În ceea ce privește testele pentru depistarea noului COVID-19, până în prezent au fost prelucrate 886.918 de teste.
 
Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55 din 15.05.2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ultimele de 24 de ore, 1298 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 335.610 de lei.
 
Referitor la situația din județul Brașov, până în acest moment au fost înregistrate un număr total de 2.130 de cazuri, se arată în comunicatul citat.
 
PUBLICITATE
http://www.hotelmiraj.com
Click to watch Nova TV Live

Materiale video recente

Emisiune 21 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 21 iunie
Jurnal 18 iunie

(Ştirile Nova)
Jurnal 18 iunie
Emisiune 18 iunie

(Punct şi de la capăt)
Emisiune 18 iunie
Emisiune 17 iunie

(Poveşti din Braşov)
Emisiune 17 iunie

LABELL AUTOSERVICE SRL, Cauţi un service auto Brașov, Braşov?
ELMAS | Specialistul regional in domeniul intralogisticii. Furnizor si producator de structuri si constructii metalice pentru instalatii de ridicat.
Hart Hotel
Auto Chelu
banner_fineco4.png